Vi ser till att ta vara på det som naturen producerat.

Vill ni värna om miljön och arbeta för ett sundare energitänk? Vill du ligga helt rätt i tiden med din bränsleförbrukning? Då är vi företaget för er. Vi på Pemco vet hur man arbetar med naturen, för naturen och av naturen. Genom att välja miljövänlig energi baserad på exempelvis bioenergi kan ditt företag enkelt sänka kostnaderna och samtidigt göra en insats för miljön. 
Känns det som ett svårt eller tidskrävande projekt? Det är här vi besitter den expertis och det kunnande du behöver. För att kunna hjälpa fler företag att gå över till miljövänlig energi behövs flexibilitet och valmöjligheter och det är precis det vi kan erbjuda er. Vi har flera energikoncept för att ni ska kunna välja det som passar just er verksamhet. Används fossila bränslen idag finns mycket att vinna på att låta oss leverera miljövänlig energi istället. 

Sänk kostnaderna

Funderar ni på vad just ni behöver kan vi hjälpa dig när vi vet vad ni använder idag. Att låta oss hjälpa dig kommer bli den förändring ditt företag behöver både ekonomiskt och miljömässigt. Samtidigt som ni sänker kostnaderna får ni en bekväm och effektiv energilösning som anpassas efter era speciella behov. 

Kunden i fokus

Det går inte säga direkt vad som är det bästa för er, för en del verksamheter är pellets eller flis det mest effektiva, för andra kan geoenergi eller bioolja passa bättre. Varje företag är unikt. Oavsett val hjälper vi företag på ett professionellt sätt att ersätta användning av fossila bränslen med miljöriktiga alternativ. Samtidigt som ni gör miljön en tjänst sparar ni även pengar – det bästa av båda världar. Så tänk framåt, tänk nytt, tänk rätt och gör det genom att ta kontakt med oss så berättar vi gärna mer hur vi kan hjälpa er att konvertera till pellets med ny pelletspanna eller pelletsanläggning. Är det något vi kan så är det att ta till vara på vad naturen erbjuder och att göra våra kunder nöjda.

 

Förfrågan

Nyheter

Datum för inlägg: fre, 03/02/2018 - 12:39

Solör Bioenergi växer i Sverige och Norge genom förvärvet av Pemco Energi från det norska investment bolaget Pemco.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 11:32

Sverige har som mål att bli ett av världens första fossilfria länder. För att vi ska nå dit har bioenergin en viktig roll att spela.

Datum för inlägg: sön, 02/18/2018 - 10:45
Vårgårda kommune Lena skole

Pemco Energi köper fem värmeanläggningar av Avena Energi. Anläggningarna ligger i Vårgårda, Alingsås och Skara och är viktiga för Pemco...

Datum för inlägg: tors, 02/15/2018 - 11:35

Pemco Energi har anställt Sivert Schevig som projektledare. Han kommer närmast från Eidsvold Værk Moelven där han varit driftledare.  

Datum för inlägg: tis, 09/19/2017 - 10:44

Nu har vi samlat ett urval kundcase där du enkelt kan läsa om olika verksamhetsområden och fastighetstyper och få en bild av hur våra...