Pemco Energi

Tenk deg at du tar et morgenbad i en blikkstille sjø, hører fuglene kvitre på skogstien eller ser opp mot en klar, blå himmel. Vi vil at dagens natur skal finnes også i framtiden. Derfor bør du velge miljøvennlig varme basert på energi fra naturen.

Les mer om Pemco Energi.

Energikonsept

Vi tar vare på det naturen allerede har produsert. Gjennom å velge miljøvennlig energi basert på for eksempel bioenergi, kan ditt selskap enkelt kutte kostnader og samtidig gjøre en innsats for miljøet. Vi har flere energikonsept, for at du skal kunne velge det som passer ditt selskap best.

Les mer om våre energikonsept

Spar tid og penger

Det er så mye enklere når varmen kommer ferdig levert, klar til å bli tatt i bruk I nøyaktig den mengden som behøves. Slik er det med Pemco Energi. Du sparer tid og penger, samtidig som du velger miljøvennlig.

Les mer om hvordan det fungerer

Energikonsept

Vi tar vare på det naturen allerede har produsert. Gjennom å velge miljøvennlig energi basert på for eksempel bioenergi, kan ditt selskap enkelt kutte kostnader og samtidig gjøre en innsats for miljøet. Vi har flere energikonsept, for at du skal kunne velge det som passer ditt selskap best.

Les mer om våre energikonsept

Upptäck fördelarna med biobränsle – Pemco Energi hjälper er! 

Vi har energilösningarna för både er verksamhet och ditt hushåll, både för det lilla och det stora. Vill ni välja fjärrvärme? Söker ni ökad kunskap och större ansvar i miljöfrågor och känner ni att ni behöver hjälp att hitta rätt bland alla alternativ? Då har ni hittat helt rätt. Det är bara början vad vi kan göra för er. 

Förebild i miljöarbetet

Du känner väl till begreppet klimatsmart? Kort och gott innebär det att man påverkar klimatet så lite som möjligt. Det går att vara klimatsmart både som person och som verksamhet. Sverige är en förebild vad gäller förnybar energi och lösningar som har minimal miljöpåverkan såsom bioolja eller pellets. Med vår hjälp kan ni också bli till klimatsmarta förebilder i miljöarbetet. Vi hjälper till att hitta den mest miljövänliga och kostnadseffektiva lösningen för er.

Sätt mål

Vi på Pemco är er hjälp för att sätta och nå era miljömål, oavsett om det gäller företag eller hem, arbete eller privat. Du ställer in siktet på lågt eller högt och vi hjälper till med att få ekvationen att gå ihop för att er investering ska bli så bra som möjligt. Gör ett aktivt val – gör er av med fossila bränslen och energialternativ som är skadliga för naturen och sänk dessutom energikostnaderna. Ni sparar pengar i längden – och det med gott samvete. 

Ta hjälp av oss

Genom att välja bioenergi ifrån Pemco bidrar du aktivt till att stärka vår miljö. Vi finns här för att guida dig genom processen. Tveka inte att ta kontakt med oss så kommer vi tillsammans med dig hitta rätt biobränsle. Vi tittar på hur din energiförbrukning ser ut idag och tar fram en lämplig energilösning – allt du behöver göra är att godkänna förslaget. Lämna research och beräkningar åt oss.
Är det något vi är duktiga på så är det vad naturen kan bidra med.

 

Nyheter

Innleggsdato: søn, 01/22/2017 - 17:44

Pemco Energis pelletsfabrikk i Brumunddal satte produksjonsrekord i 2016.

Innleggsdato: tor, 12/15/2016 - 10:40

(Oslo, 28. november 2016) EFTAs overvåkingsorgan (ESA) har godkjent Enovas vedtak om å investere 138 millioner kroner i utbyggingen av et...

Innleggsdato: man, 11/28/2016 - 12:14

En av Sveriges største kornprodusenter, Swedish Oat Fiber, har inngått avtale med Pemco Energi om levering av miljøvennlig varme....

Innleggsdato: tir, 09/13/2016 - 16:05

Peterson Packaging i Norrköping er en av Skandinavias ledende papir- og emballasjeleverandører, som fra 1.

Innleggsdato: ons, 01/20/2016 - 16:46

Hele 232 kommuner fyrte med olje i løpet av perioden 2012-2014, viser en oversikt fra magasinet Natur & miljø....